Ajvar 300 Acılı

İçindekiler:

Kırmızı Biber, Patlıcan, Zeytinyağı, Şeker, Tuz, Sirke, Sarımsak, Acı Biber

Saklama Koşulları :

Ürünü açmadan önce güneş görmeyen , serin ve kuru yerde; açtıktan sonra ise buzdolabında saklayınız ve en fazla beş gün içinde tüketiniz.

 

AJVAR – ACILI

Balkan ülkelerinde çok popüler olan ve genelde evde yapılan Ajvar Acılı patlıcanlı biber ezmesidir. Özellikle et ve pilav yemeklerinin yanında lezzetine doyulamayacağı gibi, kahvaltılarda ekmek üzerine sürülerek, et, köfte, salata, makarna ve pizza sosu yada cips sosu olarak da kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

BESİN ÖĞELERİ
Enerji (kJ ve kcal):420/100
Yağ:7
Doymuş Yağ:0,3
Karbonhidrat:7,2
Şekerler:2
Lif:0
Protein:2
Tuz:1,5