Pincur Közlenmiş Biber Ezmesi

İçindekiler:
Közlenmiş Kırmızı Biber, Su, Domates Salçası, Sarımsak,
Zeytinyağı, Tuz, Sirke, Acı Biber

Saklama Koşulları :
Ürünü açmadan önce güneş görmeyen , serin ve kuru yerde; açtıktan sonra ise buzdolabında saklayınız ve en fazla beş gün içinde tüketiniz.

PİNCUR (KÖZLENMİŞ BİBER EZMESİ)

Balkan ülkelerinde çok popüler olan ve genelde evde yapılan Pincur közlenmiş biber ezmesidir. Özellikle et ve pilav yemeklerinin yanında lezzetine doyulamayacağı gibi, kahvaltılarda ekmek üzerine sürülerek, et, köfte, salata, makarna ve pizza sosu yada cips sosu olarak da kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

İçindekiler:
Közlenmiş Kırmızı Biber, Su, Domates Salçası, Sarımsak,
Zeytinyağı, Tuz, Sirke, Acı Biber

Saklama Koşulları :
Ürünü açmadan önce güneş görmeyen , serin ve kuru yerde; açtıktan sonra ise buzdolabında saklayınız ve en fazla beş gün içinde tüketiniz.

BESİN ÖĞELERİ ( 100g için )
Enerji (kJ ve kcal): 210/50
Yağ: 3
Doymuş Yağ: 0,3
Karbonhidrat: 1,5
Şekerler: 1
Lif: 0,5
Protein: 3,8
Tuz: 1,5